Senator AUR Rodica Boancă a venit la emisiunea Focus cu Olivia Bulboacă din 12 Martie pentru a discuta despre decizia parlamentului în legătura cu ziua Ungariei și cum este pusă la îndoiala suveranitatea României.

“S-a procedat după vechiul sistem, noaptea ca hoții, suveranitatea României este pusă la îndoială atunci când avem în parlament această asociație denumită UDMR, pentru că partid politic nu se poate numi. Pe 15 Martie 1848, asupra românilor s-au întâmplat niște atrociăți ieșite din comun. Trupele maghiare în încercarea de a anexa Transilvania a ucis peste 40 de mii de români, au vandalizat biserici, sate întregi distruse. Este o ironie a sorții să celebrezi în parlamentul României această zi de 15 Martie, închizând activitățile, iar această acțiune denotă lipsa de verticalitate, de patriotism și de bun simț față de poporul român.” susține senatorul Rodica Boancă.

Senatorul AUR Rodica Boancă susține că actuala coaliție de la guvernare distruge țara prin faptul că au alocat doar 2,5 % din PIB pentru sistemul de educație. Aceste sume ajung doar pentru a plătii personalul din învățământ. Învățământul a fost pus la pământ. Tinerii nu vor mai ști nimic despre cine au fost ei și cine a fost înaintea lor. Acest lucru este mai periculos decât sărăcia, deoarece putem depăși sărăcia.

“Intuim că actualul guvern urmărește chiar un lockdown pentru perioada Paștelui. Trebuie să schimbăm din temelii această structură, să depolitizăm sănătatea, educația, justiția și toate celelalte instituții, să punem oameni cu expertiză, profesioniști care au muncit pentru a ajunge acolo.” afirmă Rodica Boancă.

Donații prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Susține lunar proiectul AURnews